Live from Stavanger, it’s Saturday Night!

To uker før jul møttes The September When, versjon 3.0, for første gang.

The September When, ver3.0, samling nummer 2, Hove / West, januar 2019. F.v. Helge Hummervoll, Geir Sundstøl, Stene Osmundsen, Morten Abel, Gulleiv Wee, Bernt Yngve Kvam, Nikolai Grasaasen.

Anledningen var, offisielt, å øve foran Idrettsgallaen på NRK1, som for første gang ble arrangert i, og direktesendt fra, Stavanger. Men det handlet mest om å møte og spille med de to gitaristene Geir Sundstøl og Nikolai Grasaasen, som tar over etter vår venn Morten Mølster.

Bullet me

Fikk du med deg The September When sin opptreden på Idrettsgallaen i helgen? Hvis ikke – fortvil ei og kikk her!

Publisert av Stageway Mandag 7. januar 2019

Geir Sundstøl klimpret seg inn på det norske strenge-landslaget omtrent samtidig med at The September When debuterte på plate, og der har han spilt fast siden. Han har mer enn 250 plateutgivelser på CV’en, fra deLillos “Svett Smil” (1990), via artister som Sissel Kyrkjebø, a-ha, Odd Nordstoga, Bjørn Eidvåg og Stein Torleif Bjella, til sin egen “Brødløs” (2018).

Nikolai Grasaasen har vært med i bandet til solo-Abel de siste årene, og var et naturlig valg å ta med over til The September When. Niko spiller også med blant andre Bendik Brænne og Malin Pettersen.

Første konsert for The September When versjon 3.0 blir også i Stavanger: OBOS jubilerer, og arrangerer festival i amfiet utenfor Konserthuset, med TSW, The Cardigans, Hilde Selvikvåg og Tøfl. Forrige gang vi delte scene med Cardigans var på Vattenfestivalen i Stockholm i 1994, så det skal bli et artig gjensyn. Hilde har nettopp gitt ut ny plate, produsert av vår egen Gulleiv Wee og friend-of-the-band Børge Fjordheim.

Billettinntektene går uavkortet til gode formål innen barne- og ungdomsarbeid.

I løpet av sommeren kommer vi garantert til en scene nær deg, så følg med på den stadig oppdaterte konsertlista.